Kikkerdrildefilm.nl

Er gaat veel geld om in de filmwereld, maar daar blijft het niet bij. Naar aanleiding van populaire filmfiguren is er een gigantische handel ontstaan in merchandisers. Vooral van figuren uit kinderfilms en met name tekenfilms zijn er veel spullen gemaakt.

Omdat de meeste kinderen over een vrijwel oneindige fantasie beschikken, kunnen ze zichzelf heel gemakkelijk inleven in de wereld van de film. In tekenfilms is werkelijk alles mogelijk, wat de kinderfantasie nog meer prikkelt. Kinderen kunnen zichzelf heerlijk verplaatsen in de magische taferelen die zich afspelen op het televisiescherm of het filmdoek. Maar ook adolescenten en volwassenen kunnen zichzelf aangetrokken voelen tot bepaalde filmfiguren.

Cadeaus, lekkernijen en kleding

Voor kleine kinderen zijn er tal van knuffels in omloop die het evenbeeld zijn van hun favoriete filmfiguren. Oma’s die graag handwerken vinden het ontzettend leuk om bijvoorbeeld een smurf voor hun kleinkind te haken of te breien. Wanneer de kinderen iets ouder worden vragen ze zelf meestal naar speelgoed dat afgeleid is van hun lievelingsprogramma’s. Hiermee kunnen ze de taferelen die ze op het scherm gezien hebben zelf naspelen met hun speelgoedfiguren.

Om je kind tijdens zijn of haar verjaardagsfeestje extra te verrassen zou je op https://www.jeeigentaart.nl/ een themataart kunnen bestellen waarop de filmheld(in) van je kind staat afgebeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld heuse ‘tovertaarten’ verkrijgbaar waarop een marsepeinen Harry Potter prijkt. Ook de hoofdrolspelers uit de tekenfilm Frozen staan als decoratie op een overheerlijke taart. Bijna alle beroemde stripfiguren zijn er in eetbare vorm te bestellen. Met een themataart van de hit van het moment maakt je kind zeker indruk op de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes.

Er zijn ook allerlei leuke cadeaus met een filmthema voor tieners te verkrijgen. Hierbij gaat het vooral om schoolspullen en decoraties voor in de kamer. De films van Harry Potter zijn zo populair dat er ook huisraad en sieraden voor volwassenen zijn gemaakt, waarop de bekende magische symbolen uit de films staan afgebeeld. Op kleding (in alle maten) worden doorgaans ook filmfiguren gedrukt. Zo zie je zelfs al filmfiguren op babykleding, maar dan is het vaak een van de ouders die deze afbeelding erg leuk vindt.